CFARE OFROJME PER JU

Hotel Sole Luna

I vendosur ne Borsh, Hoteli Sole Luna ka nje zone private plazhi, kopsht dhe bar. Sherbim 24 ore, brenda ne hotel do te gjeni gjithashtu nje restorant. Dhomat janë të pajisura me një ballkon me pamje nga deti.

CFARE OFROJME PER JU

Hotel Sole Luna

I vendosur ne Borsh, Hoteli Sole Luna ka nje zone private plazhi, kopsht dhe bar. Sherbim 24 ore, brenda ne hotel do te gjeni gjithashtu nje restorant. Dhomat janë të pajisura me një ballkon me pamje nga deti.

DHOMAT SOLE LUNA

Hotel

Modern ne

Borsh

Hotel Sole Luna ofron dhoma me pamje nga deti, secila prej tyre ka tualet privat dhe mobilie moderne. Sipas të gjitha përshtypjeve të vizitorëve ne ndodhemi në pjesën më të preferuar të Borshit.

DHOMAT SOLE LUNA

Hotel

Modern ne

Borsh

Hotel Sole Luna ofron dhoma me pamje nga deti, secila prej tyre ka tualet privat dhe mobilie moderne. Sipas të gjitha përshtypjeve të vizitorëve ne ndodhemi në pjesën më të preferuar të Borshit.

CFARE OFROJME PER JU

Sherbime

DHOMAT

Dhoma Familjare

AKTIVITETE

Bar & Restorant

AKTIVITETE

Plazh Privat

FACILITETE

Parkim Falas

CFARE OFROJME PER JU

Sherbime

DHOMAT

Dhoma Familjare

AKTIVITETE

Bar & Restorant

ACTIVITETE

Plazh Privat

FACILITETE

Parkim Falas

EKSPLORO BORSHIN

Atraksione ne Borsh