SOLE LUNA RESTORANT

Ushqime

Te Vecanta

Ne restorantin tone ju do te gjeni nje kombinim te kuzhines mesdhetare dhe tradicionale. Stafi yne profesional do t’ju sherbeje me profesionalizem dhe ndihme per gjithcka qe ju nevojitet. Ju mund te shijoni gatimet e zgjedhura te shoqeruara me veren tuaj te preferuar.

SOLE LUNA RESTORANT

Shijo

Nje Kokteil

Ne barin tone ju mund te shijoni pije freskuese te ndryshme. Kaloni nje pasdite te kendshme duke shijuar nje kafe ose nje koktej te pergatitur posacerisht per shijen tuaj.