DHOMAT SOLE LUNA

Dhome Treshe Deluxe

Me Ballkon & Pamje Anesore nga Deti

Kjo dhomë treshe permban nje ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV te sheshte. Kjo dhomë eshte e perkryer per nje familje ose miq. Hotel Sole Luna në Borsh, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapesire ​​dhe pamje te kendshme.

DHOMAT SOLE LUNA

Dhome Dopio Deluxe

Me Ballkon & Pamje Anesore nga Deti

Kjo dhome dopio ka nje ballkon, mini-bar dhe sistem izolimi. Kjo dhome eshte e perkryer per nje cift. Hotel Sole Luna ne Borsh, i ofron turisteve dhoma të mobiluara me kujdes, hapesire ​​dhe pamje te kendshme.

DHOMAT SOLE LUNA

Suite Familjare Deluxe

Me Ballkon & Pamje Anesore nga Deti

Kjo suite permban nje ballkon, ajer te kondicionuar dhe mini-bar. Kjo dhome eshte e perkryer per nje familje. Hotel Sole Luna ne Borsh, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapesire ​​dhe pamje te kendshme.

DHOMAT SOLE LUNA

Suite Deluxe

Me Ballkon & Pamje Anesore nga Deti

Kjo suite permban nje ballkon, zone qendrimi dhe mini-bar. Kjo suite eshte e perkryer per nje familje. Hotel Sole Luna ne Borsh, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapesire ​​dhe pamje te kendshme.

DHOMAT SOLE LUNA

Suite Deluxe

Me Ballkon & Pamje nga Deti

Kjo suite ka nje ballkon, mini-bar dhe ajer te kondicionuar. Kjo suite eshte e perkryer per nje familje. Hotel Sole Luna ne Borsh, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapesirë ​​dhe pamje te kendshme.